20 Nisan 2010 Salı

Isıtan ve Soğutan Şömine

Avrupa’nin önde gelen Şömine ve cam radyatör üreticilerinden Fransız Fondis firmasinin Japon Mitsubishi ile ortaklasa geliştirdigi Fondice multi enerji teknolojisine sahip Şömineleri ile evin tümünü tek bir merkezden ısıtma ya da soğutma imkani tanınıyor.

Isitma, şöminenin yakılmasiyla açiğa çikan enerjiden veya sicaklik pompasi ile sogutma fonksiyonu ise somineye entegre edilmis klima ile saglaniyor. Kontrol panelinden istenilen sicaklik derecesine ayarlanan ev, sominede yanan odundan aciga cikan isinin yeterli olmamasi ya da sominenin sonmesi durumunda sicaklik pompasini otomatik olarak devreye aliyor ve evi istenilen sicakliga ulastiriyor.

sicak havalarda sogutma fonksiyonu icin ise oldukca sessiz calisan Mitsubishi klima devreye giriyor. Turkiye temsilciligini Decofire’in ustlendigi, sahip oldugu isi dagitim kanallari aracligiyla evin farkli odalarina farkli isitma ve sogutma gerecleri almayi gereksiz kilan ve ayni zamanda enerji tasarrufu saglayan patentli Fondice sistemi Carina Panaromic somineyle birlikte KDV haric 14 bin 850 euro’dan satisa sunuluyor.

Decofire’da siradisi gorunumleri kadar, tavandan yere kadar uzanma ve 360 derece donebilme ozelliklerine sahip Focus marka somineler de hayli ilgi topluyor. 360 derece donebilen Gyrofocus model somine KDV haric 9 bin 400 euro’dan alici buluyor.

Tel: 0216-360 82 33
Web: www.decofire.com

Meda somine
somine sergi salonu
Meda somine’nin, Istanbul Cekmekoy’de actigi, 1250 metrekarelik, Turkiye’nin en genis kapsamli somine sergi salonunda envai cesit modellere rastlamak mumkun.

Bu magazada Meda’yla ortaklik kuran ve dunyada “somine sanatcisi” olarak taninan Italyan Palazetti’nin tum dunyada buyuk begeni kazanan tasarimlariyla, estetik, teknoloji ve fonksiyonu birlestirmeyi amaclayan 250 dis giydirme, 150′ye yakin somine haznesi 75 adet barbeku modeli de bulunuyor. Meda’da elektrikli, dogalgazli ve kati yakitli gibi cesitli somine cesitleri 2 bin euro’dan basliyor.

Hursan
Gitar seklinde somine bile var
Hursan somine’de orta sominelerden klasik-modern sominelere, ozel tasarimli gitar seklinde veya pipo seklinde olanlara kadar cok sayida dekoratif somine seceneklerini bir arada gormek mumkun.

Özel tasarim olan gitar seklindeki sominenin montajli ve isi odali fiyati 3 bin 750 YTL. L 105 tipi sominenin montajli ve isi odali fiyati 5 bin 100 YTL. Hursan’da Demirdokum marka dekoratif sominelere de rastlamak mumkun.

Tel: 0212-211 11 30

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder