17 Nisan 2010 Cumartesi

Konforlu mobilya ve şık odalar

Yasam alanlarina konfor ve sikliga deger katan Fuga mobilya yatak odasi takimlarindaki genis urun yelpazesi ile modern mobilya tutkunlarina yon veriyor.

Yatak odasi sadece uyudugumuz bir yer degil, dinlendigimiz, kitap okudugumuz, en sikintili anlarimizda sigindigimiz bir limandir. Fuga Mobilya yeni yatak odasi modelleriyle rahat ve huzur veren uykular vaat ediyor.
s
sezonun trendlerine uygun olarak hazirlanan yatak odasi takimlarinda ahsap ve lake agirlikli olarak kullaniliyor. Fuga Mobilya’nin hazirlamis oldugu yatak odasi takimlari uyku ve yatak keyfini sevenler icin ideal. Ev tasarim urunlerine farkli bir soluk getiren Fuga Mobilya, yasam alanlarinda hayati kolaylastiran ve zenginlestiren urunleri musterilerinin begenisine sunuyor.
konforlu sik odalar 
Fuga Mobilya’nin yatak odalari, oturma odalari ve mutfaklar icin tasarladigi mobilya gruplari; birbirinden renkli ve fonksiyonel aksesuarlarla tamamlandiginda ortaya son derece kullanisli, sik ve zarif mekanlar cikiyor.

Yasam alanlarinda ihtiyac duyabileceginiz her seyi butik tasarim anlayisiyla sunan Fuga Mobilya, her eve farkli tasarim secenekleriyle musterilerine hizmet veriyor. Fuga Mobilya, maksimum bir konfor yakalamak icin yasamin her asamasinda son teknolojiyi ve ustun kaliteyi hannanlayarak yaninizda.

Modoko showroom
Adres: Modoko sitesi 7. sokak No:40 Yukari Dudullu Cmraniye Istanbul
Tel: 0216-420 06 21
Masko showroom
Adres: Masko sitesi 13/A Blok No: 17 Ikitelli Istanbul
Tel: 0212-675 10 60
Izmir showroom
Adres: Yali Cad. 374/A Karsiyaka Izmir
Tel: 0232-368 68 09

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder