17 Nisan 2010 Cumartesi

Mobilya bakımı

Yaz mevsimiyle birlikte dis mekan mobilyalari buyuk ilgi gormeye basladi. Tik agacindan uretilen bahce mobilyalari ise en cok tercih edilen dis mekan urunleri arasinda bulunuyor. Fakat tik mobilyalarin uzun yillar orijinal gorunumlerini ve sikligini koruyabilmesi icin bakimlarinin en dogru sekilde yapilmasi gerekiyor.

Bakim kimyasallari ve boya alaninda dunyaca unlu markalarin Turkiye distributoru olan Minimar firmasi tarafindan uretilen “Ticol tik bakim seti”, tik ve iroko mobilyalar icin ihtiyac duydugunuz etkin temizlik ve bakimi bir arada sunuyor.

Cstelik, Ticol tik bakim seti sayesinde tum bakim islemi yalnizca 3 adimda yapilabiliyor. Tik temizleyici, tik tazeleyici ve tik yagindan olusan Ticol tik bakim seti, tik mobilyalarin yani sira tik agacindan yapilan tekne guvertelerinde, bina donanimlarinda ve yer kaplamalarinda guvenle kullanilabiliyor. Ticol tik bakim setindeki urunler tum Koctas magazalarinda bulunabiliyor.

Ticol tik bakim seti ile yapacaginiz bakimdan sonra rnobilyalarinizdaki degisime siz bile inanamayacaksiniz. Ilk asamada Ticol tik temizleyici ile tik yuzeylerde zamanla olusan ve yiyeceklerden kaynaklanan yag lekeleri ile muhtelif kirleri temizlemekle ise baslayabilirsiniz. Ticol tik temizleyici bu gibi kirlerin kolayca temizlenmesini saglayarak, mobilyanizi ikinci asamaya hazir hale getirir.

Ikinci asamada ise Ticol tik tazeleyiciyi kullanarak tik yuzeylerin gozeneklerini acabilir ve agacin rengini tazeleyebilirsiniz. son asamada ise mobilyalarinizi dis hava kosullarina daha dayanikli hale getirmek ve uzun omurlu olmasini saglamak icin Ticol tik yagini kullanabilirsiniz.

Tamamen dogal yaglarla uretilen Ticol tik yagi, icerdigi UV filtreler sayesinde ahsap urunlerin gunes isinlarindan en az derecede etkilenmesini sagliyor. Boylece mobilya ve yuzeyler canliligini yitirmiyor, kullanim omurleri daha da uzuyor. Ticol tik bakim seti, tik agacindan yapilan tum mobilya ve aksesuarlarin yani sira teknelerde de kullanilabiliyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder