10 Mayıs 2010 Pazartesi

yatak örtüsü çeşitleri

Renkleri itibariyle yatak odalarinin her turlu mobilyasina uyum saglayan ortulerin 8 farkli cift kisilik ve 4 farkli tek kisilik alternatifi bulunuyor. Kampanya dahilinde cift kisiligi 130 YTL, tek kisiligi ise 110 YTL’den satisa sunuluyor.

Turkiye’nin ilk ve tek uzmanlasmis uluslararasi ev tekstili magazalar zinciri Linens, yeni kampanyasi ile her ay farkli bir urun grubuna ozel firsatlari tuketicilerine sunuyor. 15 Haziran 15 Temmuz’a ozel urunler ise farkli tonlarda uretilen yatak ortuleri.

Ev guzellik merkezi Linens, yeni ve farkli urunlerini on plana cikarmak ve urun cesitliligini musterilerine sunmak icin 15 Haziran’dan itibaren yeni bir uygulamaya basliyor.
Bu tarihten baslayarak her ay yeni bir urun; modern yasami tercih eden, evinin dekorasyonuna merakli Linens tuketicileriyle bulusacak.

Linens’in, zengin sezon koleksiyonu icerisinde yer alan bej, kahve, pembe ve murdum tonlarindan olusan tek ve cift kisilik yatak ortuleri yatak odalarina ferahligi ve sikligi da beraberinde getiriyor.

Yazin naturel havasina ayak uyduracak renk ve tonlarda uretilenlerin yani sira zarif ve otantik havalari ile hem gunluk hem de ceyizlik olarak kullanilabilecek Linens yatak ortuleri, yatak odasinda sadelik ve romantizm isteyenlerin tercihi olacak.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder