10 Mayıs 2010 Pazartesi

internetten Ev Dekorasyonu

Bilgisayarinizin basindan kalkmadan yeni bir avize secmeniz, ya da koltuk takiminizi yenilemeniz mumkun. Hatta butun evinizi bastan asagi dekore edip bunu yaparken bir ic mimardan online dekorasyon danismanlik hizmeti de alabilirsiniz. size bu imkanlari ocak ayindan beri hizmet veren evimizinherseyi.com web sitesi sagliyor.

sitenin amaci, Turkiye??nin her yerine online siparisle 24 saat icinde istenilen esyalari ulastirmak. Lambadan beyaz esyaya, yatak ortusunden plazma televizyona kadar 2 binden fazla urun var. Panasonic, Toshiba, Loewe, LG, Pioneer, Hyundai, Motorola, Nokia, samsung, Miele, Elektrolux, Kenwood, Budun ve General Electric ulasabileceginiz markalarin birkaci. Bazi urunleri de ilk kez burada gormeniz mumkun. Crnegin; Miele??nin yagsiz calisan fritozu gibi.

sitede online mimari cozum destegi saglayan bir link de var. Mar Mimarlik??in uzmanlari, sizden gelen sorulari yanitliyor. Evinizi bastan asagi dekore etmek isterseniz, Mar Mimarlik ile bir araya gelerek profesyonel hizmet de alabilirsiniz. Bu firsatlardan ucretsiz yararlanmak icin siteden bir kez alisveris yapmaniz yeterli. Cdemeleri havale veya kredi kartiyla yapabilirsiniz. 2 yil garantili urunler, ucretsiz kargoyla Turkiye??nin her yerine 24 saat icinde teslim ediliyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder